Bliv fri for din flyskræk  – med garanti

Kunne der her være dig:

Din flyskræk gør, at du

  • frygter dine ferier langt mere, end du glæder dig til dem
  • slet ikke nyder dine ferier, fordi du frygter flyveturen hjem
  • bliver uenig med din familie om, hvordan I skal rejse
  • helt undgår at tage på ferie

Drømmer du om at have det lige så afslappet med at gå ind i en flyver som ind i en bil? Vil du også kunne glæde dig til at tage på ferie? Så er løsningen tættere på, end du tror.

Nemt, hurtigt og enkelt.

Med min EFT tapping behandling kan du slippe af med flyskræk efter få nænsomme behandlinger.

EFT

  • står for Emotional Freedom Techniques og er en evidensbaseret tappemetode
  • virker hurtigt og effektivt på flyskræk, fobier og angst
  • giver holdbare resultater
  • virker også, selv om du ikke tror på det

Sådan kan jeg hjælpe dig af med din angst for at flyve

Når jeg behandler flyskræk med EFT tapping, tapper jeg på nogle få udvalgte meridianpunkter i dit ansigt og på dine hænder, og du fokuserer på en bestemt negativ følelse, og den forsvinder.

Derfor kan du helt undgå piller mod flyskræk eller anden flyskrækmedicin. Og du slipper for at tage et decideret flyskrækkursus, der er både dyrere og langt mere omfattende end min behandling.

PS! Du behøver ikke vide noget om flyvemaskiner.

Jeg har 13 års erfaring med EFT tapping og oplever, at metoden er særlig effektiv i behandlingen af flyskræk. Derfor er jeg helt tryg ved at garantere  dig, at du slipper af med din angst for at flyve en gang for alle. Jeg har bl.a. hjulpet Tommy, som du skal møde her:

Tommy Christiansen siger om EFT for sin flyskræk:

“Jeg er en ung mand, der lider af stor flyskræk. Skrækken for at falde ned fra det højeste punkt og de ulidelige minutter inden styrtet var en tanke, jeg ikke kunne få ud af mit hoved, hver gang jeg fløj.

Jeg stiftede bekendtskab med EFT via min kollega, og med ellers ret stor skepsis omkring denne slags behandlinger må jeg blankt indrømme, at jeg er meget positivt overrasket. Efter to behandlinger og en flyvetur efterfølgende har jeg slet ikke samme syn på det mere.

Flyveturen gik klart lettere, og tanken om hvis det utænkelige skulle opstå, er reduceret kraftigt. Der vil dog altid være en snert (det er naturligt, red.) men bekymringer flere dage op til og søvnløse nætter er væk. Glæder mig til næste tur, som bliver til foråret, og som går til USA.”

Med min flyskrækpakke får du

  • det antal sessioner, du har brug for. Det er forskelligt fra person til person (fast pris). En session varer ca. 1 time
  • en guide til selvhjælp, så du kan berolige dig selv, hvis du fremover oplever panik i andre situationer.

Behandlingen fortsætter, til du ikke længere er bange for at flyve. Det kan være indenfor et par uger. Behandlingen skal være afsluttet indenfor 2 måneder.

Du kommer til min klinik i Valby. Der er også mulighed for, at jeg kan behandle dig over Skype, hvis du foretrækker det eller en kombination af begge dele.

Jeg garanterer, at dit problem bliver løst en gang for alle.

Din pris lige nu er kun 3.850,- kroner

Bliv fri for din flyskræk NU!

Når du har betalt, aftaler vi de første to sessioner, så vi kan komme igang.

Ring til mig for nærmere aftale – Nete 2345 9486

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik her:

EFT CENTRET
Hvidehus
Valbygårdsvej 64A
2500 Valby

>