EFT behandling

EFT behandling – effektiv og skånsom

En ung kvinde kom til EFT Tapping behandling hos mig efter traumer fra to voldelige forhold, og læger der sagde, hun ikke kunne blive gravid. Hun skrev:

“Det er næsten et år siden, jeg var hos dig. Og jeg har villet skrive til dig. Ville bare fortælle dig, at mit liv forandrede sig efter de 4 behandlinger, jeg fik hos dig. Allerede ugen efter kunne jeg mærke det. Nu et år efter er jeg ikke i tvivl. Jeg er gravid i 7 måned. Er flyttet tilbage til København med min kæreste i januar, og jeg har det godt med mig selv. 

Jeg mødte min kæreste ugen efter, jeg var hos dig. Og blev gravid i juli trods lægerne sagde, jeg ikke kunne blive gravid.” 

Med EFT behandling får du hurtigt et resultat

Er du på udkig efter en behandling, der er enkel, effektiv og skånsom, så er du kommet til det rette sted, for det lever EFT fuldt op til. Jeg har 16 års erfaring i behandling med EFT, som du kan få glæde af, hvis du vælger min behandling.

Ring NU og bestil en tid 2345 9486

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan bl.a. få hjælp til stress, angst, kroniske smerter, depression, traumer, fobier, udfordrende livssituationer, lavt selvværd og begrænsende overbevisninger. Min holdning er “prøv EFT på alt” – kun fantasien sætter grænser. Vi bliver igen og  igen positivt overraskede.

Du behøver ikke komme med en diagnose eller et navn på et problem. Jeg arbejder ud fra, hvordan du har det, og hvordan du føler. Hos mig er du i centrum. Jeg spørger på forskellige måder, hvordan du føler lige her og nu.

Ring Nu og bestil en tid 2345 9486

Body-mind

Kropslige og følelsesmæssige problemer hænger nøje sammen og påvirker hinanden. For eksempel kan der ligge noget følelsesmæssigt til grund for smerter. Vi leder efter et kerneproblem, som måske kan forløse det hele. Vi undersøger hændelser også nogle, der liger langt tilbage i tiden. Det ligger gemt i underbevidstheden, og er ikke umiddelbart kendt for os selv.

Bliv fri for stress og angst – hurtigt

Du er måske stresset og føler dig overvældet af de mange krav, der møder dig både på arbejde og hjemme. Sommetider har du måske også angst. Med EFT får du hurtigt indre ro og balance. Du får ny indsigt og en ny tænkemåde, så du kommer til at se lysere på tingene. Nogen oplever, at de får et helt nyt liv – de er både gladere og mere optimistiske.

EFT behandling kan gøre dig fri af gamle traumer

Du kan fjerne de negative følelser, der er forbundet med en traumatisk oplevelse, som du måske har levet med i mange år, uden at du har kunnet lægge den bag dig

Det har ingen betydning, hvor gammel hændelsen er. Det der betyder noget er, hvor kompleks den er. Det er som at skrælle lagene af et løg. De negative følelser, der er forbundet med oplevelsen, ophæves. Du kan stadig huske hændelsen, men du har ikke længere de negative følelser i kroppen, og du bliver ikke utilpas, næste gang du bliver mindet om den.

Få hjælp til dit selvværd

Alle har nogle negative og begrænsende overbevisninger, som får os til at tvivle på os selv. Det forhindrer os i at bruge vores evner og kreative tankegang til at skabe det, vi gerne vil, og som vi måske ønsker os allermest.

Har du også en lille stemme, der siger “du er ikke god nok”? Den kan vi ophæve med EFT, så du får en meget mere positiv opfattelse af dig selv. Derfor er det en enestående metode til at hjælpe dig videre mod dit mål. Det kan være indenfor sport, kunst, uddannelse, skole, arbejde eller noget helt andet, der er din drøm.

Hvor mange EFT behandlinger skal jeg regne med?

EFT er en effektiv metode, og vi ved, at der kun skal et mindre antal behandlinger til sammenlignet med andre behandlingsformer. Det er vanskeligt at sige hvor mange, for det afhænger af mange ting, og mennesker er forskellige. Men mange problemer løses indenfor  ca. 6 sessioner. Jeg aftaler forløb og ikke enkelt sessioner, fordi det er utilfredsstillende både for dig og mig ikke at nå det optimale resultat. Specielle aftaler kan altid indgås.

Mine klienter siger

“EFT er i al sin enkelhed en teknik, du kan bruge til at fokusere på et fysisk eller psykisk problem / ubalance i din krop og derved opløse denne ubalance og frigive energien. For eksempel oplevede jeg blandt andet, at mine gigtknugede hænder rettede sig ud, at smerter forsvandt, og jeg følte et enormt energioverskud.

Jeg har stadig gigt, men jeg har langt færre smerter i dag. Jeg håber, andre vil unde sig selv denne meget livsbekræftende oplevelse, det er at lære EFT at kende.”

– Charlotte

Jeg besluttede mig for at prøve EFT mod Trik. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at EFT ikke bare kunne hjælpe mig med at få styr på mit Trik, men at EFT også kunne anvendes på alle andre af livets områder. Jeg føler virkelig, at jeg har fået tilegnet mig et fantastisk redskab, hvor kun fantasien sætter grænser for dets anvendelse.”

– Julia

Ring NU og bestil en tid 2345 9486

Du kan se flere udtalelser fra mine klienter

>