Udtalelser Behandling

Mine klienter siger:

Depression – stress

“Jeg fik anbefalet Nete Kiær igennem min veninde, der selv har haft gode resultater med Nete’s EFT behandling. Jeg havde fået en depression, som førte til stress. Jeg mistede koncentrationen og kunne ikke huske, hvad og hvordan jeg skulle udføre mit arbejde, så jeg så ingen anden udvej end at sige mit job op og melde mig syg.

Jeg regnede med, at jeg bare skulle have ro, så ville alt blive som før, men sådan gik det ikke. Efter næsten 2 år var min hukommelse ikke blevet bedre, og min læge mente, at jeg havde mistet min selvrespekt og anbefalede mig at gå til psykiater. Jeg valgte så istedet Nete’s EFT behandling, og det er jeg glad for.

Nete er et fantastisk rart menneske og meget professionel, en meget dygtig EFT behandler. Efter kun 6 sessioner har jeg fået ryddet så meget op i gamle traumer, at jeg igen ser lyst på fremtiden. Jeg bliver stadig trist og ked af det ind imellem, men jeg har fået et værktøj, som virker, så jeg hurtigt er “ovenpå” igen.”

“STATUS fire måneder efter afsluttet EFT behandling: Jeg har det SUPER godt. Jeg har deltaget i to længere kurser og er i fuld aktivitet med arbejde. Dejligt!”

– Karin

Udsat og presset pædagog

“Jeg søgte Nete’s hjælp, fordi jeg havde problemer i forhold til en udadreagerende beboer på det bosted, hvor jeg arbejder som pædagog.

Ved råb og trusler gik jeg ind i en “frossen” tilstand og var ude af stand til at tænke, reagere og handle pædagogisk. Den eneste måde, jeg kunne beskytte mig på, var ved at trække mig og lade en kollega tage over. Helt klart uholdbart for alle. Jeg vidste, min reaktion havde rod i et traume, jeg oplevede som helt ung.  

Efter 5 sessioner havde vi opløst traumet (og desuden været omkring andre “beslægtede” emner). Jeg kunne nu tænke og tale om den grundlæggende traumatiske oplevelse uden smerte eller følelsesmæssige reaktioner. Det var nu en “tom skal” uden liv! Jeg har nu et arbejdsliv med bedre jordforbindelse og et større personligt “råderum” til at handle. 

Jeg tør nu gå tættere på føromtalte beboer og er i stand til at handle pædagogisk, inden situationen kommer op i det “røde felt”. Ganske vist med sommerfugle i maven, men jeg oplever ingen “frossen” tilstand. 

Tak Nete, jeg har fået et bedre arbejdsliv og slæber ikke længere rundt på mit gamle traume. En stor lettelse, tusind tak!

– Ulla

Stress og negative tanker

Jeg tog kontakt til Nete, som jeg fandt på nettet, for at genfinde min balance. Jeg var stresset og havde en oplevelse af, at negative tanker havde fået overtaget. Forløbet var intenst og skabte klarhed i situationen. Det var en spændende oplevelse at arbejde med Nete og EFT. En absolut spændende og powerful metode.”

– Klient

Personlig udfordring

“Jeg kom til Nete med en idé om, hvad min udfordring handlede om og nænsomt og blidt blev min problematik udfoldet og forløst. Selv om udfoldelsen af min udfordring indeholdt en ret stor, smertefuld erkendelse for mig, blev jeg også her støttet i vejen igennem følelsen til forløsning.

Da jeg tog derfra, var jeg glad med en dybde, som jeg ikke mindedes at have været i i mange år. Stor tak til dig, Nete!”

– Klient

Flyskræk

“Bare ved tanken om at flyve gik jeg i panik. I første session hos Nete var jeg på grådens rand. Jeg havde hjertebanken, og jeg rystede over hele kroppen. Nete tappede på mig, og vi talte om forskellige oplevelser. Efter ca. to timer med tapping udbrød jeg “nu er jeg klar til at tage afsted”. Det føltes helt anderledes. Jeg var fuldstændig rolig. Jeg kunne tale om at flyve uden at være bange. En helt ny fornemmelse.

Vi havde en dejlig ferie. Vi kaldte den vores “Nete-ferie”. Allerede da vi kom hjem, begyndte vi at tale om, at vi skulle afsted igen, og vi begynde at se i rejsekataloger. Vi har fået et helt nyt liv. I dag et par år senere flyver jeg uden problemer. Jeg bliver aldrig vild med det, men det er OK.”

– Klient

>