Hvad er EFT

EFT er en effektiv energibehandling

Med EFT ophæver du blokeringer i kroppens energi. Du får indre ro og balance. Måske har du set nogen tappe eller småbanke sig på forskellige steder i ansigtet og på hænderne og undret dig over, hvad der lige skete?

Det du har set er, at nogen har brugt en metode, der hedder EFT- Emotional Freedom Techniques – også kaldet tapping, fordi du tapper på nogle udvalgte punkter (11) på hænderne og på kroppen, som er endepunkter på nogle meridianer i kroppens energisystem.

EFT tapping er en body-mind metode

Mens du tapper, fokuserer du på et specifikt problem, som du gerne vil have løst. Tapping er udviklet fra det gamle kinesiske meridian energisystem kombineret med vestens psykologi.

EFT er udviklet i USA af Gary Craig omkring 1990 og er en videreudvikling af tankefeltterapi.

Tapping er en body-mind metode. Vi ved, at krop og følelser er tæt forbundet og påvirker hinanden. Tapping er en form for følelsesmæssig akupunktur – heldigvis uden nåle – og bygger på teorien, at alle negative følelser skyldes en blokering i kroppens energisystem og stress fra tidligere hændelser.

Hvad virker tapping på?

Metoden virker bl.a. på stress, angst, kroniske smerter, traumer,  depression, fobier, begrænsende overbevisninger – vi siger ”prøv EFT på alt”. Vi udelukker ingen muligheder – selvfølgelig med omtanke og ansvar. Metoden er meget effektiv, og den giver hurtigt resultater.

Du har 3 muligheder for at få glæde af EFT

  • Du kan læse EFTfree manualen, som du kan downloade, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev her på siden. Jeg har oversat den til dansk.
  • Du kan komme til vores EFT Grundkursus og lære EFT til selvhjælp, så du selv kan klare dagligdagens problemer for dig selv og din familie.
  • Du kan komme til EFT behandling hos mig. Jeg behandler mange forskellige slags problemer med meget positive og oftest overraskende gode resultater.

Hvad sker der?

EFT virker ved at ophæve blokeringen, når du tapper på endepunkterne på nogle af kroppens meridianer, mens du fokuserer på et specifikt problem – en følelse eller en kropslig fornemmelse.

Tappingen sender strømme af energi gennem kroppen for at genskabe balancen i energisystemet i forhold til problemet. Energiimpulserne ændrer måden hjernen behandler information om problemet. Ved at tappe, mens du fokuserer på problemet, skabes der nye forbindelser i hjernen.

Forskning viser, at stresshormonet cortisol nedsættes med 24 % ved en times tapping.

Hjernens stress- og frygtreaktion (kæmp eller flygt), som kontrolleres af en mandelformet del at hjernen kaldet Amygdala, dæmpes ved tapping. Og der sker mange andre ting i hjernen, som bl.a. er påvist ved scanninger.

EFT virker hurtigt og effektivt

Det bedste er nok, at det er så effektiv en metode, at du kun behøver et mindre antal behandlinger, og at metoden er meget skånsom. Du behøver ikke gennemleve tidligere traumer og smertefulde oplevelser og tale om dem i mange lange samtaler, hvor du risikerer, at problemet forstærkes. Og du behøver ikke medicin.

Bemærk!

EFT tapping erstatter ikke lægelig behandling. Hvis du selv forsøger dig med tapping, så gå ikke ind på områder, hvor du ikke har kompetence men overlad det til en erfaren behandler.

Nu 10 års forskning i EFT

Tapping er blevet mødt med megen skepsis. Men over de seneste år er der skabt en hel del forskning, der beviser, hvad mange har vidst længe. EFT skaber reelle, varige forandringer og forbedrer mærkbart eller endda ophæver tilstande som hospitalsbehandlinger, medicin og år med psykoterapi ikke har kunnet behandle tilfredstillende.

Forskning bl.a. udført på det anerkendte universitet Harvard Medical School over de sidste 10 år har afdækket meget ny viden.

Der findes en lang række anerkendte forskningsarbejder udført over hele verden, som du kan finde her eftuniverse.com

Skriv og hør hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring på 23 45 94 86

>