Hvad er EFT

EFT er en effektiv komplementær behandling

I EFT tapping ophæver du blokeringer i kroppens energi. Du får indre ro og balance.

Måske har du set nogen tappe eller småbanke sig på forskellige steder i ansigtet og på hænderne og undret dig over, hvad der lige skete?

Det du har set er, at nogen har brugt en metode, der hedder EFT- Emotional Freedom Techniques – også kaldet tapping, fordi man tapper på nogle udvalgte punkter (9 – 11) på hænderne og på kroppen, som er endepunkter på nogle meridianer i kroppens energisystem. Samtidig fokuserer man på et specifikt problem, som man gerne vil have løst.

EFT er udviklet fra det gamle kinesiske meridian energisystem kombineret med vestens psykologi. Det er en body-mind metode. Vi ved, at krop og følelser er tæt forbundet og påvirker hinanden.

EFT er en form for følelsesmæssig akupunktur – heldigvis uden nåle – og bygger på teorien, at alle negative følelser skyldes en blokering  i kroppens energisystem.

Hvad virker EFT på?

EFT virker på stress, angst, kroniske smerter, traumer,  depression, fobier, begrænsende overbevisninger – vi siger ”prøv EFT på alt”. Vi udelukker ingen muligheder. EFT tapping er en meget effektiv metode, der hurtigt giver resultater.

Ring NU og bestil en tid 2345 9486

Du har tre muligheder for at få indsigt i og glæde af EFT

  • Du kan læse Den ultimative guide i EFT tapping, som du kan downloade, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.
  • Du kan komme til mit EFT Grundkursus og lære EFT til selvhjælp, så du selv kan klare dagligdagens problemer for dig selv og din familie.
  • Du kan komme til EFT behandling hos mig. Jeg behandler mange forskellige slags problemer med meget positive og oftest overraskende gode resultater. Du kan komme til behandling i Valby, eller du kan få behandling over SKYPE. Så kan du sidde i din egen sofa, mens du får behandling. Du sparer både rejseudgifter og tid.

Hvad sker der?

EFT virker ved at ophæve blokeringen, når du tapper på endepunkterne på nogle af kroppens meridianer, mens du fokuserer på et specifikt problem – en følelse eller en kropslig fornemmelse.

Tappingen sender strømme af energi gennem kroppen for at genskabe balancen i energisystemet i forhold til problemet.

Energiimpulserne ændrer måden hjernen behandler information om problemet. Ved at tappe, mens du fokuserer på problemet, skabes der nye forbindelser i hjernen.

Forskning viser, at en times tapping nedsætter stresshormonet cortisol med 24 %.

Tapping dæmper hjernens stress- og frygtreaktion, der reguleres af en mandelformet del af hjernen, der hedder Amygdala.

Og de sker mange andre ting i hjernen, som bl.a. scanninger har vist.

En hurtig og effektiv metode

Det bedste er nok, at EFT er så effektiv en metode, at du kun behøver et mindre antal behandlinger, og at metoden er meget skånsom. Du behøver ikke gennemleve tidligere traumer og smertefulde oplevelser og tale om dem i mange lange samtaler. Og du behøver ikke medicin.

Ring Nu og bestil en tid 2345 9486

Bemærk!

EFT erstatter ikke lægelig behandling. Hvis du selv forsøger dig med EFT, så gå ikke ind på områder, hvor du ikke har kompetence men overlad det til en erfaren behandler.

Forskning i EFT

Tapping er blevet mødt med megen skepsis. Men over de seneste år er der skabt en hel del forskning, der beviser, hvad mange har vidst længe.

EFT skaber reelle, varige forandringer og forbedrer mærkbart eller endda ophæver tilstande som hospitalsbehandlinger, medicin og år med psykoterapi ikke har kunnet behandle tilfredstillende.

Forskning udført på det anerkendte universitet Harvard Medical School over de sidste 10 år har afdækket ny viden.

I USA er forskning i EFT godkendt som evidensbaseret forskning.

Der findes en lang række anerkendte forskningsarbejder udført over hele verden.

Ring Nu og bestil en tid 2345 9486

Du kan se udtalelser fra mine klienter 

>