Om mig

Om Nete Kiær

Her kan du høre lidt om, hvordan jeg “faldt over” EFT.

Det begyndte i 2006

Min eks-mand, som boede i Andorra, fortalte mig, at han havde haft så ondt i sit ene knæ, at han næsten ikke kunne gå. Han tog så til Spanien, som ligger lige ved siden af Andorra, og fik en EFT behandling, og nu løb han på ski. Det lød helt utroligt. Det måtte jeg vide noget om.

Jeg tog til London for at finde ud af, hvad EFT er. Jeg deltog i et EFT basiskursus, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg kunne mærke effekten af EFT på min egen krop, når vi selv prøvede det i øvelser. Det var bare små ting som f.eks. at få uro i maven væk og i stedet for blive helt rolig med det samme.

Ingen kendte EFT i Danmark

Jeg blev meget inspireret. Jeg tænkte, hvorfor kender vi ikke EFT i Danmark? Jeg besluttede, at det ville jeg udbrede i Danmark. Det var min beslutning lige her og nu.

Jeg vidste, at det var det rigtige for mig at gøre. Det var helt i tråd med, hvad jeg interesserede mig for, og hvad jeg hidtil havde beskæftiget mig med.

Underviserne i London sagde til mig på et af de næste kurser ”You ARE EFT”. Jeg spurgte dem, hvordan ved I det? De svarede: ”Det så vi allerede første gang, du var her. You Ooze It”. Det var jo en meget positiv bekræftelse af min egen opfattelse. Jeg føler mig helt hjemme i EFT.

Min baggrund i EFT

Jeg uddannede mig videre indenfor EFT og blev certificeret EFT Practioner & Trainer i London. Senere har jeg uddannet mig i EFT til behandling af traumer i Montreux i Schweiz.

Jeg begyndte kort tid efter at behandle klienter både i Århus og København. Jeg fik enestående resultater, og mine klienter var glade, som du kan se af udtalelserne her på websitet.

Lidt senere begyndte jeg at undervise i EFT på EFT Grundkurset, hvor deltagerne lærer EFT til selvhjælp. Jeg har nu holdt ca. 50 EFT Grundkurser. Senere udbød jeg også EFT Terapeut Uddannelsen for dem, der ville gå videre til at arbejde professionelt med EFT. Jeg har nu uddannet 9 hold.

EFT er udbredt i hele verden

Fem millioner mennesker over hele verden har glæde af EFT i deres hverdag. 1 1/2 million har deltaget i The Tapping World Summit, som sendes hvert år over nettet, og som er gratis og åbent for alle.

Jeg mærker tydeligt også her i Danmark, at flere og flere stifter bekendtskab med EFT. Resultaterne er enestående, og det gør jo, at kendskabet breder sig ved anbefalinger. EFT er en effektiv og skånsom metode, der hurtigt giver resultater uden brug af medicin – noget mange efterspørger i dag.

Mit speciale er stress og angst

Jeg behandler alle slags problemer: stress, angst, smerter, traumer, depression, fobier, trik og lavt selvværd. Mit speciale er behandling af stress og angst i alle dens former. Mange kommer, fordi de er kørt fast i en livssituation, som de har brug for hjælp til at løse. Jeg giver mennesker deres frihed og deres livskvalitet tilbage.

Min faglige og personlige erfaring

Med EFT bygger jeg på min faglige og personlige erfaring og viden fra min tid i det danske sundhedsvæsen. Jeg er autoriseret ergoterapeut. Jeg har i 17 år været rektor ved Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Århus. Da jeg ”faldt over” EFT udbød jeg kurser i teambuilding og personlig udvikling i min virksomhed inBalance.

Jeg har bl.a. studeret pædagogik, psykologi, arbejdsmarkedsforhold, management, og jeg taget lederuddannelsen KIOL ved Danmarks Forvaltningshøjskole.

Jeg har boet 3 år i Los Angeles og 1 år i Baltimore, hvor jeg bl.a. har arbejdet og studeret forskningsmetodik ved University of Maryland.

Alt sammen en god basis for at hjælpe dig til, at du får løst dine problemer på en professionel måde.

Skriv og hør hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring 23 45 94 86

>