Priser

Priser for EFT behandling i 2020

EFT tapping er en enkel og nænsom metode, der virker hurtigt. Men mennesker er forskellige, og det er deres udfordringer også. Derfor kan det være vanskeligt at sige, hvor mange behandlinger du skal have, for at du får det resultat, du ønsker. Sommetider kan det kræve en mere omfattende indsats.

En behandling (ca. 1 time) kr. 950,-
Klippekort til 5 behandlinger – spar kr. 500,- kr. 4.250,-

Et klippekort gælder i et år.

Betaling

Du betaler kontant ved hver session (eller efter aftale). Du kan også betale med MobilePay. Ved køb af et klippekort overfører du beløbet til Jyske Bank konto 6610 – 4702032, så beløbet er fremme inden første session (eller efter aftale).

Aftale for behandling  

Ring 2345 9486 eller skriv for at aftale tid for EFT behandling.

Jeg vil altid gerne have en indledende samtale. Det giver mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål, og det giver dig tryghed.

Behandlingen finder sted i EFT Centret, Hvidehus, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby. Eller i dit eget hjem over SKYPE (prisen er den samme).

Aflysning

Der kan ske uforudsete ting, så du kan blive nødt til at aflyse din aftale. Det vil jeg bede dig gøre dagen før senest kl. 12.00, ellers betaler du normalt honorar.

En klient siger:

“Jeg vil takke dig for nogle meget berigende og berørende dage. Din store erfaring og formidlerevne var en stor inspirationskilde til min egen professionelle tilgang til terapi. Jeg lærte noget yderst fascinerende med de meget respektfulde men også effektfulde teknikker, der på kort tid kunne bevæge ellers fastlåste energisystemer og temaer. Tak for et meget givende undervisningsforløb.”

– Susie Friis Kruse 

>