Priser

Priser for EFT behandling pr. 1.07.2018

EFT er en meget hurtig og effektiv metode. Sommetider viser resultatet sig næsten med det samme, andre tider kræver det en lidt større indsats. Det er individuelt fra person til person og afhænger af problemet. Det betyder ikke noget, at det er et gammelt problem.

Individuel behandling (ca. 1 time) kr. 950,-
Klippekort til 5 behandlinger – spar kr. 500,- kr. 4.250,-

Et klippekort gælder i et år.

Betaling

Der betales kontant ved hver session (eller efter aftale). Der kan også betales med MobilePay. Ved køb af klippekort overføres beløbet til Jyske Bank konto 6610 – 4702032, så beløbet er fremme inden første session (eller efter aftale).

Aftale for behandling

Du kan træffe aftale om behandling enten ved at ringe 23 45 94 86 eller ved at sende en mail til netekiaer@eftcentret.dk. Hvis det er muligt, vil jeg gerne have en indledende samtale – det giver mulighed for at afklare eventuelle tvivlsspørgsmål og skaber tryghed.

Behandlingen finder sted i EFT Centret, Huset for Sundhed og Balance, Jægersborgvej 66A, 1.sal, 2800 Lyngby – tæt ved motorvejen og tæt ved Jægersborg St. Eller i dit eget hjem over Skype (prisen er den samme).

Aflysning

Der kan ske uforudsete ting, så du kan blive nødt til at aflyse din aftale. Det vil jeg bede dig gøre dagen før senest kl. 12.00, ellers beregnes fuldt honorar.

Skriv og hør mere om hvad jeg kan hjælpe dig med eller ring 23 45 94 86

 

 

 

 

 

 

 

 

>