Priser

Priser for deltagelse i EFT Grundkurset og tilmelding finder du her

Priser pr. 1.07.2018 for EFT behandling

Udover at være enkel og nænsom er EFT også en hurtig og effektiv metode. Derfor viser resultatet sig sommetider næsten med det samme, mens det andre tider kræver en lidt større indsats. Det er individuelt fra person til person og afhænger af problemet. Det betyder ikke noget, at det er et gammelt problem.

Individuel behandling (ca. 1 time) kr. 950,-
Klippekort til 5 behandlinger – spar kr. 500,- kr. 4.250,-

Et klippekort gælder i et år.

Betaling

Der betales kontant ved hver session (eller efter aftale). Der kan også betales med MobilePay. Ved køb af klippekort overføres beløbet til Jyske Bank konto 6610 – 4702032, så beløbet er fremme inden første session (eller efter aftale).

Aftale for behandling  

Ring 2345 9486 eller skriv for at aftale tid for EFT behandling.

Jeg vil altid gerne have en indledende samtale, for det giver mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål, og det skaber tryghed.

Behandlingen finder sted i EFT Centret, Huset for Sundhed og Balance, Jægersborgvej 66A, 1.sal, 2800 Lyngby – tæt ved motorvejen og tæt ved Jægersborg St. Eller i dit eget hjem over Skype (prisen er den samme).

Aflysning

Der kan ske uforudsete ting, så du kan blive nødt til at aflyse din aftale. Det vil jeg bede dig gøre dagen før senest kl. 12.00, ellers beregnes fuldt honorar.

En klient siger:

“Jeg vil takke dig for nogle meget berigende og berørende dage. Din store erfaring og formidlerevne var en stor inspirationskilde til min egen professionelle tilgang til terapi. Jeg lærte noget yderst fascinerende med de meget respektfulde men også effektfulde teknikker, der på kort tid kunne bevæge ellers fastlåste energisystemer og temaer. Tak for et meget givende undervisningsforløb.”

– Susie Friis Kruse 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>