EFT Grundkursus

Lær EFT tapping hurtigt og nemt

På mit 2-dages EFT Grundkursus lærer du EFT tapping til selvhjælp, så du altid kan klare dagligdagens udfordringer for dig selv og din familie på en let og effektiv måde.

Du får et redskab

 • så du kan lægge stress og angst fra dig og fjerne fobier
 • så du kan fjerne negative og begrænsende tanker, så du kan nå dine mål
 • så du kan fjerne negative følelser fra gamle hændelser
 • så du kan lindre fysiske problemer som smerter og spændinger

Du kan skabe indre ro og balance, og du kan gøre dig selv glad og fuld af håb fra det ene øjeblik til det næste.

Garanti!

Giv mig to dage og jeg vil lære dig EFT. Du kan med garanti bruge metoden, når du går hjem fra kurset, ellers kan du få dine penge tilbage uden spørgsmål.

EFT til selvhjælp

På vores EFT Grundkursus får du et redskab til at klare dagligdagens udfordringer som f.eks. stress, angst, smerter, uro, frustration, vrede, sorg og fobier. Du kan hjælpe dit barn, hvis det er ked af det. Det har måske været udsat for mobning eller vil af en eller anden grund ikke i skole, så kan du hjælpe meget nænsomt og nemt.

Sådan får du EFT til at virke

Du lærer om teorien bag og forskellige måder at bruge EFT på. EFT er en enkel metode, men der er mange nuancer, som du skal kende for at få det til at virke effektivt. Jeg blander undervisningsmetoderne, så alle får mulighed for at lære EFT, for vi lærer ikke på samme måde, men alle kan lære det. Der er både teori, praktiske øvelser og drøftelser af det, der sker under kurset.

Mit mål er, at du lærer at bruge metoden – det er ikke nok, at du bare ser den. Det er først, når du selv prøver, at du kommer til at forstå det rigtigt, og sådan får du det til at virke.

Du vælger selv dit problem

EFT er kaldes også tapping, fordi man tapper på nogle udvalgte meridianpunkter, mens man fokuserer på et bestemt problem, som man gerne vil have til at opløse sig. Vi arbejder på dette kursus i tapping med nogle øvelser ud fra dine egne valg. Du vælger helt selv, hvad du vil arbejde med indenfor nogle rammer.

Du er frit stillet, men du vil blive opfordret til at vælge et ganske lille, overkommeligt problem. Ikke din største udfordring selv om nogen sommetider tager munden fuld. Der kommer ofte store resultater ud af det.

Sådan skrev Lone til mig

Efter sidste  EFT Grundkursus skrev Lone til mig, efter jeg havde vist en behandling for angst for hunde på hende på kurset:

“Jeg vil bare fortælle dig, at jeg på vej til stationen i går havde lejlighed til flere gange at teste min angst for hunde! Og din behandling har hjulpet! I stedet for at forsøge at undvige hundene gik jeg meget bevidst lige forbi dem og tættere på, end jeg normalt vil synes er rart! og kun med en lille kriblen i maven!!!!

Jeg har arbejdet videre på min frygt for “at brænde sammen” – den begyndte jeg på lørdag eftermiddag. Det er nemlig en, jeg har bøvlet med i længere tid. Det har også haft god effekt allerede!

Jeg var helt opløftet, da jeg kom hjem og føler mig dejlig fri nu! Mange tak!”

Du kan se mange flere udtalelser under omtale her på siden.

EFT Grundkursus minder om TFT kursus, men der en forskel. EFT er enklere at lære til selvhjælp. EFT hører sammen med flere andre metoder hjemme i det, der hedder energipsykologi.

Hvem er jeg?

Du vil være i gode hænder. Jeg har arbejdet med EFT siden 2006. Jeg har lang erfaring i undervisning i EFT – jeg har holdt mere end 50 EFT Grundkurser. Det er nye mennesker på hvert hold, og derfor er det stadig en stor og interessant udfording for mig at lære dig og de andre deltagere på holdet EFT, så I kan hjælpe jer selv til at løse dagligdagens problemer på en nem og effektiv måde.

Du kan også uddanne dig til EFT Terapeut

Efter EFT kurset, som jo er et kursus i energipsykologi, kan du gå videre til at uddanne dig til at arbejde professionelt med EFT på EFT Terapeut Uddannelsen, hvor næste hold starter i november. Mange bliver motiveret til at lære mere, når de oplever, hvor fantastisk EFT er. Du er også velkommen, hvis du vil lære mere EFT som led i din egen personlige udvikling, uden at du på nuværende tidspunkt ved, at du vil være behandler.

Det lærer du på vores 2-dages EFT Grundkursus

 • Historien bag EFT
 • Teorien bag
 • Grundlagstesen
 • Basisopskriften
 • Psykologisk reversering
 • Genvejen
 • Aspekter
 • SUDS
 • AT være specifik
 • Personal Peace Proces
 • Borrowing Benefits
 • EFT til fysisk ubehag f.eks. smerter
 • EFT til følelsesmæssige problemer f.eks. angst
 • EFT til behandling af fobier f.eks. angst for edderkopper
 • The Movie Technique
 • Udvikling af spørgefærdigheder
 • Demonstrationer og øvelser

På kurset i EFT tapping får du mulighed for at se EFT demonstreret, og du får mulighed for at øve dig i at bruge EFT tapping både på dig selv og andre i et sikkert og trygt miljø.

EFT Grundkursus i Valby

Sted: Hvidehus, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Du er velkommen til at ringe for mere information 23 45 94 86

Tak for nogle berigende dage

Jeg vil takke dig for nogle meget berigende og berørende dage. Din store erfaring og formidlerevne var en stor inspirationskilde til min egen professionelle tilgang til terapi. Jeg lærte nogle yderst fascinerende teknikker, der på kort tid kunne bevæge ellers fastlåste energisystemer og temaer. Tak for et meget givende undervisningforløb.

Susie Friis Kruse

Fantastisk kursus

Det har været et fantastisk kursus. Nete, du har på en professionel og faglig måde vist os, hvilke muligheder der er med EFT. Forunderligt…sikke et værktøj.

Therese

Mit liv har taget en drejning

Efter at have været på EFT Grundkurset og lært de meget simple teknikker, som jeg bruger ofte, synes jeg, der er mange områder i mit liv, der er begyndt at tage en drejning til det bedre. Det er ret markant, hvad man kan med EFT i forhold til, hvor nemt det er. Udover at bruge det på mig selv, bruger jeg det også på andre og tapper for andre. Tak for et super godt kursus og højt niveau af undervisning.

Sina Kalsbøll

Dejligt at dele WOW-oplevelserne

At blive ført ind i EFT’s grundlag og teknikker er såre simpelt i hænderne på Nete. Hun har strikket et varieret forløb sammen, så man hele tiden er med, både opmærksomt og med forståelse. På kurset var der plads til mine og dine spørgsmål og livserfaringer. De andre kursister var en lige så stor del af oplevelsen i, at vi lærte af hinanden, og det var rart at have nogle at snakke med i pausen, når man stod med en WOW-oplevelse, som bare skulle deles nu! Grundkurset hjalp mig til at komme dybere ind i lagene og være mere specifik med den hjælp, jeg havde brug for ved egen behandling og ved hjælp til andre. EFT giver den utrolige effekt af lettelse, rummelighed og glæde bagefter. Og så var maden fortræffelig!!! Tak Nete og jer andre!

Anne-Katrine

>