EFT Grundkursus

Det spørger mange om…

“Kan jeg også lære EFT?” – Svaret er “Ja, alle kan lære EFT!” 🎊🎉🎈

Du får en garanti! Når du går hjem efter det to-dages kursus 9. – 10. marts i Valby, kan du bruge EFT, ellers kan du få dine penge tilbage. Kan du ønske dig mere?🙏

Hør engang hvad nogle af deltagerne siger:

“Det har været et fantastisk kursus. Nete, du har på en professionel og faglig måde vist os, hvilke muligheder der er med EFT. Forunderligt…sikke et fantastisk værktøj!”
– Therese

“Trygt – grundigt. Respekt for hver enkelt deltager og processerne, hver især går igennem. Nete har en smuk etik og en dybde i sin undervisning, som gavner alle.”
– Mette

“Det har været et par berigende dage, hvor jeg har fået kendskab til et effektivt og meget interessant redskab. Jeg glæder mig til at lære mere og være med til at udbrede kendskabet til EFT. Tak for en berigende weekend!”
– Anette Højer

Efter jeg har været på EFT Grundkursus og lært de meget simple teknikker, som jeg bruger ofte, synes jeg, der er mange områder af mit liv, der er begyndt at tage en drejning til det bedre. Det er ret markant, hvad man kan med EFT i forhold til, hvor nemt et redskab det er. Udover at bruge det på mig selv, bruger jeg det også på andre. Tak for et super godt kursus og højt niveau af undervisning.”

– Sina Kalsbøll

Lær EFT tapping hurtigt og nemt

Early Bird pris ved tilmelding inden 25. februar – spar 400 kroner!

På vores 2-dages EFT Grundkursus lærer du EFT tapping til selvhjælp, så du altid kan klare dagligdagens udfordringer for dig selv og din familie på en let og effektiv måde.

EFT Grundkursus 9. – 10. marts 2019 i Valby

Du får et redskab

 • så du kan lægge stress og angst fra dig og fjerne fobier
 • så du kan fjerne negative og begrænsende tanker, så du kan nå dine mål
 • så du kan fjerne negative følelser fra gamle hændelser
 • så du kan lindre fysiske problemer som smerter og spændinger

Du kan skabe indre ro og balance, og du kan gøre dig selv glad og fuld af håb fra det ene øjeblik til det næste.

Garanti!

Giv mig to dage og jeg vil lære dig EFT. Du kan med garanti bruge metoden, når du går hjem fra kurset, ellers kan du få dine penge tilbage uden spørgsmål.

Ja tak, jeg tilmelder mig

EFT til selvhjælp

På EFT Grundkurset får du et redskab til at klare dagligdagens udfordringer som f.eks. stress, angst, smerter, uro, frustration, vrede, sorg og fobier. Du kan hjælpe dit barn, hvis det er ked af det. Det har måske været udsat for mobning eller vil af en eller anden grund ikke i skole, så kan du hjælpe meget nænsomt og nemt.

Sådan får du EFT til at virke

Du lærer om teorien bag og forskellige måder at bruge EFT på. EFT er en enkel metode, men der er mange nuancer, som du skal kende for at få det til at virke effektivt. Jeg blander undervisningsmetoderne, så alle får mulighed for at lære EFT, for vi lærer ikke på samme måde, men alle kan lære det. Der er både teori, praktiske øvelser og drøftelser af det, der sker under kurset.

Mit mål er, at du lærer at bruge metoden – det er ikke nok, at du bare ser den. Det er først, når du selv prøver, at du kommer til at forstå det rigtigt, og sådan får du det til at virke.

Du vælger selv dit problem

EFT kaldes også tapping, fordi man tapper på nogle udvalgte meridianpunkter, mens man fokuserer på et bestemt problem, som man gerne vil have til at opløse sig. Vi arbejder på dette kursus i tapping med nogle øvelser ud fra dine egne valg. Du vælger helt selv, hvad du vil arbejde med indenfor nogle rammer.

Sådan skrev Lone til mig

Efter sidste  EFT Grundkursus skrev Lone til mig, efter jeg havde vist en behandling for angst for hunde på hende på kurset:

“Jeg vil bare fortælle dig, at jeg på vej til stationen i går havde lejlighed til flere gange at teste min angst for hunde! Og din behandling har hjulpet! I stedet for at forsøge at undvige hundene gik jeg meget bevidst lige forbi dem og tættere på, end jeg normalt vil synes er rart! og kun med en lille kriblen i maven!!!!

Jeg har arbejdet videre på min frygt for “at brænde sammen” – den begyndte jeg på lørdag eftermiddag. Det er nemlig en, jeg har bøvlet med i længere tid. Det har også haft god effekt allerede!

Jeg var helt opløftet, da jeg kom hjem og føler mig dejlig fri nu! Mange tak!”

EFT Grundkursus minder om TFT kursus, men der en forskel. EFT er enklere at lære til selvhjælp. EFT hører sammen med flere andre metoder hjemme i det, der hedder energipsykologi.

Hvem er jeg?

Du vil være i gode hænder. Jeg har arbejdet med EFT siden 2006. Jeg har lang erfaring i undervisning i EFT – jeg har holdt mere end 50 EFT Grundkurser. Det er nye mennesker på hvert hold, og derfor er det stadig en stor og interessant udfording for mig at lære dig og de andre deltagere på holdet EFT, så I kan hjælpe jer selv til at løse dagligdagens problemer på en nem og effektiv måde.

Du kan også uddanne dig til EFT Terapeut

Efter EFT kurset, som jo er et kursus i energipsykologi, kan du gå videre til at uddanne dig til at arbejde professionelt med EFT på EFT Terapeut Uddannelsen, hvor næste hold starter i november. Mange bliver motiveret til at lære mere, når de oplever, hvor fantastisk EFT er. Du er også velkommen, hvis du vil lære mere EFT som led i din egen personlige udvikling, uden at du på nuværende tidspunkt ved, at du vil være behandler.

Det lærer du på vores 2-dages EFT Grundkursus

 • Historien bag EFT
 • Teorien bag
 • Grundlagstesen
 • Basisopskriften
 • Psykologisk reversering
 • Genvejen
 • Aspekter
 • SUDS
 • AT være specifik
 • Personal Peace Proces
 • Borrowing Benefits
 • EFT til fysisk ubehag f.eks. smerter
 • EFT til følelsesmæssige problemer f.eks. angst
 • EFT til behandling af fobier f.eks. angst for edderkopper
 • The Movie Technique
 • Udvikling af spørgefærdigheder
 • Demonstrationer og øvelser

På vores kursus i tapping får du mulighed for at se EFT demonstreret, og du får mulighed for at øve dig i at bruge EFT tapping både på dig selv og andre i et sikkert og trygt miljø. Stemningen er afslapppet, og der sker tit sjove ting.

Andre kursister udtaler:

En meget lærerig og interessant weekend i Valby på EFT Grundkurset. Nete er en kompetent og behagelig underviser, og man føler sig helt tryg gennem hele processen. Store ting sker, og man står ydmyg tilbage over, hvad denne behandlings potentiale er.

– Pia Ekelund

“Da jeg tog grundkurset hos Nete, mødte jeg en fantastisk stemning og en meget karismatisk kvinde, som underviste os i Gary Craig’s teknik EFT. Jeg har siden haft stor glæde af det og bruger det stadig i dag. Nete er en dygtig underviser med forståelse for hvert menneske, der er på hendes kurser, og man kommer derfra med fornyet energi og stærke ressourcer.”

– Ronnie Dersgaard

Tilmeld NU!

EFT Grundkursus 9. – 10. marts 2019 i Valby

Tid: kl. 9.30 – 16.30 begge dage.

Sted: Hvidehus, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby.

Pris: Early Bird pris indtil 25. februar 2.900 kroner. Herefter koster det 3.300 kroner at deltage. Du kan betale i 2 rater. Du får frokost, kaffe, te og frugt begge dage.

Tilmelding: Tilmeld NU! hvis du med til Early Bird prisen.

Afmelding: Indtil en måned før kurset gives 100% refusion. Indtil 2 uger før kurset gives 50% refusion. Herefter gives ingen refusion.

Jeg glæder mig til at modtage din tilmelding.

Du er velkommen til at skrive eller ringe for mere information 23 45 94 86

Du kan se flere udtalelser fra EFT Grundkurset 

>