EFT kurser

EFT kurser på to niveauer

EFT er så enestående, at jeg ønsker, at rigtig mange mennesker lærer metoden at kende, så de kan hjælpe sig selv med hverdagens problemer. Eller får en metode til at hjælpe andre. Du er altid meget velkommen!

EFT Grundkursus

er for dig, der vil lære EFT, så du kan bruge det på dig selv og dine nærmeste til dagligdags problemer. Du lærer EFT til selvhjælp.

Hvis du ønsker at uddanne dig videre, så du kan arbejde professionelt med EFT som EFT terapeut, er det en forudsætning, at du har gennemført EFT Grundkurset. Jeg holder EFT Grundkurset 3-4 gange om året. Du kan med garanti bruge EFT, når du går hjem fra kurset, ellers kan du få pengene tilbage.

EFT Terapeut Uddannelse

er for dig, der vil lære EFT på et højere niveau, så du kan arbejde professionelt med EFT. Eller hvis du vil lære mere EFT for din egen skyld som led i din personlige udvikling.

EFT Terapeut Uddannelsen er på 3 moduler af 2 dage og strækker sig over 3 weekends.

Jeg udbyder EFT Terapeut Uddannelsen en gang om året med start i november.

Mine deltagere siger om mine EFT kurser:

“Jeg tog EFT Grundkurset hos Nete for at se, om der mon ikke var noget nyt og måske nogle fif, som jeg kunne få gavn af nu, hvor jeg i forvejen var så glad for denne fantastiske og letlærte healingsteknik.

Jeg mere end fik indfriet mine forventninger, og  jeg må sige, at Nete underviser med en særlig god evne til at få ALLE med og stadig i et tempo, så man synes, der sker noget fra start til slut. Jeg kan absolut anbefale dette grundkursus til alle, der vil denne vej! – Jeg tror, alle følte de virkelig fik noget for pengene på alle fronter!”

– Michael Ærø

“Efter et par år med at have kredset om EFT, tog jeg endelig mod til mig og bookede grundkurset. Lad mig sige det kort og kontant. Jeg er fanget og synes, Nete har en fantastisk måde at undervise og vejlede på, fuldstændig som håbet. Så mange tak for to gode, brugbare dage, og jeg skal helt sikkert videre i forløbet med EFT og ja, EFT virker, man skal bare lære at bruge det rigtigt.” 

– Christian

Jeg er dybt imponeret. Det er da et helt fantastisk værktøj! Jeg har efter grundkurset allerede et værktøj, som jeg kan bruge til dagligdags udfordringer – på mig selv og mine relationer. Men EFT rummer så meget mere, og det er et utroligt stærkt redskab til at nå ind til de kerneområder, der giver os mennesker så mange udfordringer i vores liv.  

Det er en kærlig og nænsom metode, som giver fuldstændig mening for mig, da jeg har en dyb tro på, at de fleste mentale, psykiske og fysiske problemer skyldes afbrydelser i vores energiflow. Jeg har derfor tilmeldt mig Terapeut Uddannelsen til efteråret og kan næsten ikke vente med at komme i gang.

– Susanne

Som behandler og coach er jeg altid på udkig efter nye og effektive teknikker til at hjælpe mine klienter. Efter en weekend med EFT er jeg ikke i tvivl om, at dette er et af de mest effektive redskaber, der findes til at afhjælpe følelsesmæssige og fysiske problemstillinger.

EFT er ikke bare yderst effektivt men også noget af det mest simple, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. EFT er efter min mening en teknik, alle bør lære som et redskab til at takle hverdagens små og store problemer. Tak for en fantastisk lærerig og berigende weekend!

– Casper Haastrup, Fysioterapeut og Sundhedscoach

Ring og hør mere om vores kurser på 23 45 94 86
>