Omtale

Jeg følte mig både hørt og set

Nysgerrig på hvad EFT er, deltog jeg på EFT Grundkurset. Dette fandt jeg så brugbart og spændende, at jeg meldte mig til EFT Terapeut Uddannelsen og var på første modul i november. Hvilken oplevelse; ikke mindst Netes modtagelse af os ved ankomst. Hendes fantastiske og omsorgsfulde måde at rumme alle deltagere på, hendes evne til at få os alle tilbage "på sporet", når emnerne bredte sig lidt for vidt 🙂 Inspirerende, velforberedt, særdeles engageret og top professionel. Personligt følte jeg mig både hørt og set, du gav mig lige præcis den hjælp, jeg havde brug for...STOR tak til dig, Nete - du er en ENGEL, ser med glæde frem til 2. modul.

Gitte

Dejligt "lettet" - Herligt!

Efter introduktion af EFT ved min søster, hvor jeg oplevede, at "her var noget at komme efter", valgte jeg at deltage i grundkurset for at få noget mere viden og indsigt i EFT. Det var absolut det hele værd! Nete er en virkelig god formidler! De umådelig mange muligheder og aspekter ved EFT bliver synliggjort, og samtidig bliver der holdt fast i etik og respekt omkring det at behandle med EFT - det hele på en varm og professionel måde...!! I forbindelse med kurset var jeg desuden så heldig at få en "behandling" af Nete, hvilket har åbnet mine øjne yderligere for, hvor fantastisk EFT er! Jeg oplevede, hvordan Nete gennem EFT "afdækkede og bearbejdede ophobede, gamle, negative følelser", så jeg efterfølgende har følt mig følelsesmæssigt "lettet" i forhold til det område, vi arbejdede med. Et problemområde der var så komplekst, at jeg føler mig sikker på, at det ville have taget mindst 10 (nok flere!) seancer hos en psykolog, hvor jeg føler mig "lettet" efter blot 1 1/2 time. - Herligt!

Bente

Jeg har de varmeste anbefalinger til Nete og hendes arbejde

Jeg startede hos Nete, fordi jeg havde nogle gamle og uhensigtsmæssige mønstre, jeg ønskede at få ændret.

Jeg havde dog lidt skepsis til tapping, inden jeg startede i forløb hos Nete.

Den skepsis kunne jeg godt pakke væk allerede efter første samtale.
Nete skabte et trygt rum, hvor alle følelser og mønstre var velkomne. Og vi gik ret hurtig i gang med at arbejde med udfordringerne.

Vi har nu mødtes online 5 gange, og hver gang har jeg følt mig set, hørt og hjulpet videre, fra hvor jeg kom.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at få hjælp af Nete.

Hanne
>